Lejlighederne

Træd ind i din næste lejlighed og mærk roen.
Boligens gennemgående parketgulve og lysindfald giver ekstra rumlighed til dine m2.
Fra hoveddøren kommer du ind i en klassisk indrettet entré med klinkegulv og skabsplads. Herfra kan du nå badeværelset, der er indrettet med hvide klinker i brusenichen, væghængt toilet og håndvask med skabsplads, samt plads til egen vaskesøjle til hverdagens vasketøj.

Fra gangen står du i et integreret HTH-køkken med skuffemoduler og skabe og Siemens induktionskogeplade, indbygningsovn, emhætte og integreret opvaskemaskine. Det smarte køkken fungerer også som fordelingsgang, der åbner op til alrum/stue og fører til et 8m2 stort soveværelse med god skabsplads og rum til dobbeltseng.

I det store stue/alrum er der rum til spiseplads og sofahjørne, samt direkte udgang til egen altan eller terrasse ud mod de grønne haver. Boliger i 3-etagers husene har derudover også elevator.

Græs mellem tæerne

Velkommen til Hillerøds nye grønne bydel!
Her ligger 70 nyopførte 2-værelses lejligheder på 50-55m2 med egen have eller altan.
I Amtmandshave er du en del af et hyggeligt havekvarter med rolig villavej, bugtede stier og levende facader i røde teglsten og mosgrønne tage. Du er kun 3 min i bil fra Hillerød St. og Slotsarkaderne – og bare 30 min fra Rådhuspladsen.

Mellem de 4 boligblokke gror grønne fællesarealer med brombær, solbær og hindbærbuske, sjove balancestubbe – og bænke til nabomiddage eller fødselsdage i haven. Under pære-, æble- og blommetræerne er det tid til en velfortjent pause på lune sommerdage, midt imellem de villainspirerede etagehuse.

En levende løsning

Tagene på Amtmandshave er beklædt med sedumtag som et levende, grønt tæppe, der får hele kvarteret til at ændre farve med årstidernes skiften. Det giver et særligt spil med havens frugttræer og villavejens smukke teglsten, men fungerer også som en miljøvenlig løsning, der optager regnvand og aflaster kloakken helt naturligt.

På 1. og 2. sal får du sydvendte altaner med gode soltimer, mens stueetagen har egen fliseterrasse med bøgehæk mellem haverne. På de nordvendte facader finder du indgangen til boligerne gennem svalegangen og forbi de flisebelagte cykelstativer. Herfra er nem pendling via Hillerødmotorvejen – og nem fællesparkering med tilhørende parkeringspladser til ejendommen.

FULDT UDLEJET! Vi glæder os til indflytning til oktober.