Nyopførte lejligheder i gåafstand fra centrum

Kom tæt på Hillerød handelsby, idrætsforeninger og skønne natur.  
Fra Amtmandshave er du lige om hjørnet fra flere fritidsaktiviteter i Royal Stage kulturcenter. Spil badminton, fodbold eller tennis med dine lokale klubber – eller dyrk crossfit og svømning i centerets træningsfaciliteter. På den centrale Milnersvej finder du også REMA1000 og Shell-tanken, som er bare 200 m fra din hoveddør. 

Den nye bydel balancerer ideelt mellem vejnettet til København og til Hillerød bymidte.  
Tag cyklen til Slotssøen og nyd en kulturel pause fra hverdagen – eller gå en tur i den smukke Frederiksborg Slotshave blandt de barokke naturanlæg.

Du er kun et øjeblik fra stationen og shopping i Slotsarkaderne på gågaden – og tæt på både erhvervsskole, efterskole, HF og VUC.  

Shopping for hele familien

Fra Amtmandshavehar man kun kort til Hillerøds pulserende byliv. Her kan en gåtur gennem byens hyggelige gågader hurtigt bringe små overraskelser med hjem i indkøbsposen.

Byen vrimler med hyggelige caféer i små brostensbelagte solkroge, og et rigt kulturudbud af kunst, teater, biograf, bibliotek og sociale mødesteder. Hele familien kan få stillet sin shoppelyst i de over 200 forskellige butikker i Hillerøds charmerende gågadeliv.

En populær destination er Slotsarkaderneder frister hele Nordsjælland med mode, boligtilbehør, beauty og meget mere til både store og små. Butiksudvalget er stort, men stemningen altid intim og hyggelig.

 

Historisk idyl

Selvom Hillerød er en by med vokseværk, og nye boligområder skyder op rundt om centrum, fornemmer man byens stolt

Byens smukke vartegn, Frederiksborg slot, med den idylliske omkringliggende slotssø, fanger øjet når man bevæger sig gennem Hillerøds gamle, historiske gader.

Om sommeren tager de eventyrlige slotsparker og Hillerøds mange grønne parkområder imod besøgende, og om vinteren finder man nærmest ikke en mere idyllisk setting for ægte julestemning. Det historisk klingende navn Amtmandshave passer perfekt ind i Hillerøds farverige historie som konge- og handelsby. Inspireret af den nærliggende Amtmandsvej, trækker navnet tråde tilbage til byens stolte fortid, og forbinder svundne tider med det moderne boligkvarter. 

FULDT UDLEJET! Vi glæder os til indflytning til oktober.